Βρεφονηπιακός Σταθμός Μπόμπιρες
 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας +302310357247
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τμήματα Παιδικού Σταθμού

 

 
Στο παιδικό σταθμό Μπόμπιρες φιλοξενούμε παιδιά από δύο (2) μηνών μέχρι πέντε (5) ετών. Τα τμήματα είναι διαμορφωμένα ώστε να παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα και οι κατάλληλες γνώσεις και ερεθίσματα ανάλογα με την ηλικία του κάθε παιδιού. Επιπλέον οι χώροι που έχουμε δημιουργήσει είναι εξοπλισμένοι με το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό προκειμένου τα παιδιά να αναπτύξουν τις ξεχωριστές τους δεξιότητες.
 
 
Βρεφονηπιακός Σταθμός Μπόμπιρες
 
 

Βρεφικό Τμήμα

 
Το βρεφικό τμήμα μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει τις φυσικές ανάγκες για υπεύθυνη καθαριότητα, υγιεινή διατροφή και ξεχωριστή αίθουσα για ένα γλυκό ύπνο. Το πρόγραμμά μας είναι δημιουργικό και παιχνιδιάρικο με ελεύθερες και σχεδιασμένες δραστηριότητες όπως μουσική, κίνηση, εικαστικά, κουκλοθέατρο, παραμύθι, χορό κ.ά.
 

Προνηπιακό Τμήμα

 
Στο προνηπιακό τμήμα δίνουμε έμφαση στη δημιουργία ενός συναισθηματικά ασφαλούς περιβάλλοντος για όλα τα παιδιά και το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι βασισμένο στο αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία και οι θεματικές ενότητες που υλοποιούνται είναι σύμφωνες με τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες των παιδιών. Σε αυτή την τάξη το ταξίδι στη μάθηση γίνεται ένα μαγικό παιχνίδι πλούσιο σε δημιουργικές ενασχολήσεις!